Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Policajná hliadka zabránila tragédii

(Zdroj: SITA)

MOJMÍROVCE – Dnes krátko pred druhou hodinou v noci dnes bola policajná hliadka v obci Cabaj v nitrianskom okrese v pravú chvíľu na pravom mieste. Muži zákona si všimli silný štipľavý dym. Ten ich priviedol k horiacemu autu BMW X3, z ktorého už plamene preskočili na rodinný dom.

Na mieste už vybuchovali pneumatiky a praskali sklá na okne domu. Policajti zalarmovali hasičov. Keďže mali podozrenie, že v dome niekto je, okamžite zapli majáky. Keď nikto vo vnútri domu nereagoval, búchali na okná a dvere, pokiaľ domácich nezobudili.

Z domu vyviedli staršiu ženu s vnučkou. V pyžamách ich posadili do služobného auta. Vo vedľajšom dome v tej chvíli skolabovala majiteľka. Policajti privolali záchranku. Do príchodu záchranárov jej dávali prvú pomoc. Počas toho, čo ju ošetrovali, prišlo zle aj prvej zachránenej žene v policajnom aute. Aj pre ňu musela hliadka zavolať záchranku.

Dramatická noc sa našťastie skončila vďaka duchaprítomnosti a okamžitej reakcii mojmírovských policajtov bez ujmy na zdraví. Okolnosti a príčina požiaru sa vyšetrujú. Z nitrianskeho policajného riaditeľstva informovala Renáta Čuháková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu