Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna vražda Slovenky Niny v Nemecku: Jej telo ležalo v byte niekoľko dní!

(Zdroj: Getty Images)

CHEMNITZ - Nemeckým mestom Chemniz otriasla minulé leto brutálna vražda 35-ročnej Slovenky Niny. Podľa obžaloby dobodal na smrť svoju družku jej priateľ zo Slovenska a v byte v jednom z panelákov ju následne nechal ležať niekoľko dní.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na sídlisku v Nemecku vnikli hasiči v júli minulého roka do jedného z bytov a našli tam bezvládne telo. Políciu kontaktoval švagor 35-ročnej Slovenky, pretože ju niekoľko dní nevideli a nebolo ju možné zastihnúť ani telefonicky. Do jej bytu, v ktorom sa ešte svietilo, sa hasiči napokon dostali po rebríku. V byte našli dobodané telo.

Podozrivým z vraždy bol od začiatku jej partner, 29-ročný Slovák Juraj, s ktorým žila približne dva roky. Nezamestnaný príležitostný murár sa v týchto dňoch podľa informácií stránky TAG24 postavil pred súd. Obeť mal bodnúť neidentifikovaným predmetom. Zbraň sa dodnes nenašla.

„Keď nás Nina tri dni nekontaktovala a neotvorila dvere bytu, zavolali sme políciu,“ povedala jej sestra Dagmara lámanou nemčinou. "Okno bolo otvorené a svetlo v obývačke svietilo tiež." Rodina nebohej Niny označila obžalovaného za parazita, ktorý sa celý deň hral na mobile a žil z podpory svojej priateľky. Súd s Jurajom má pokračovať v piatok.

Viac o téme: VraždaSúd NemeckoSlovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu