Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Posun v prípade vraždy Samuela (†19) v Hlohovci: Otca obvinili! Pred 10 rokmi vyvolal rukojemnícku drámu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Getty Images)

HLOHOVEC - Slovenskom cez víkend opäť otriasla vražda. V jednom z hlohoveckých bytov našli dobodaného mladého muža (†19). Polícia v prípade zatkla jeho otca (47), ktorého vypátrali a obmedzili na osobnej slobode. V prípade už nastal posun, otca obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Pred 10 rokmi vyvolal v tom istom byte rukojemnícku drámu.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Medzi otcom a synom malo dôjsť v sobotu večer k hádke a vyústilo to do útoku kuchynským nožom. Obaja mali byť pod vplyvom alkoholu a Samuel mal utŕžiť rany v oblasti brucha a hrudníka, ktorým podľahol. Krátko po útoku sa mal otec Radoslav umyť od krvi a odísť na čerpaciu stanicu natankovať auto. Neskôr sa vrátil k bytovke a tam ho polícia chytila. Podľa susedov bolo z ich bytu počuť hádky pravidelne a nikto nečakal, že to vyústi do tragédie.

V byte sa v roku 2014 odohrala rukojemnícka dráma

Pred desiatimi rokmi sa vtedy ešte so svojimi maloletými deťmi zabarikádoval Radoslav v tom istom byte. O prípade informovali aj Topky.sk. Družke volal na mobil, aby sa už nevrátila a ak tak spraví, vyhrážal sa podrezaním detí. V tom čase bol v podmienke za nebezpečné vyhrážanie sa.

Z okna tiež vyhodil papier s požiadavkami, v ktorých žiadal konkrétnu zbraň aj so zásobníkom.Na miesto prišiel aj vyjednávač. Po dvoch nesmierne dlhých hodinách násilník nakoniec dvere otvoril. Za mrežami si odsedel päť rokov.

Viac o téme: VraždaHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu