Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠOKUJÚCE informácie o vražde pri Púchove: Lukáš ju naplánoval spolu s dieťaťom! Z podrobností mrazí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

LEDNICKÉ ROVNE - Záchranné zložky vo štvrtok zamestnal požiar v obci Lednické Rovne v miestnej časti Medné (okres Púchov). Ukázalo sa, že pod smrť dvoch ľudí, telá ktorých našli hasiči, sa nepodpísali plamene. O to šokujúcejšie je, že na vražde sa malo podielať aj maloleté dieťa.

Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry v prípade dvojnásobnej vraždy v obci Lednické Rovne už obvinil Lukáša K. z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Informoval o tom Michal Slivka, hovorca Prezídia policajného zboru.

Tragický požiar pri Púchove rieši NAKA: Vraždiť mal príbuzný, z dôvodu až mrazí! Vyhasol aj nevinný život

"Vyšetrovaním sme zistili, že obvinený mal vraždu spolu s jednou z maloletých vopred naplánovať. Motívom mala byť pomsta za zlé správanie sa k deťom. Plán bol taký, že k usmrteniu dôjde v spánku, čo sa aj stalo. Na zakrytie činu mali podpáliť dom. Deti mali byť vyvedené mimo objekt, aby zhoreli len telá a zničili sa dôkazy o vražde," opísal Slivka.

ŠOKUJÚCE informácie o vražde
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Šokujúce je, že s požiarom mala Lukášovi pomáhať jedna z maloletých osôb. Maloletý rozlial po dome látku, ktorá mala podporiť horenie. Vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi stíhať obvineného väzobne. O väzbe sa bude rozhodovať v najbližších dňoch.

Vraždu chceli prekryť požiarom

Ohnivé peklo vypuklo v rodinnom dome. Vnútri bolo v tom čase päť ľudí, dvom už privolané záchranné zložky nedokázali pomôcť. Ďalšie tri osoby, z toho dve maloleté, utrpeli zranenia. Skončili v nemocnici. Na prvý pohľad ide o prípad obrovskej tragédie.

Nie je to však celkom tak. Vyšetrovanie totiž prevzala NAKA, keďže sa ukázalo, že nevládne telá mali viaceré bodné a rezné rany. Obeťami bol muž a žena. Prípad teda elitná polícia rieši ako dvojnásobnú úkladnú vraždu.

Viac o téme: PožiarVraždaNAKALednické Rovne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu