Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragický požiar pri Púchove rieši NAKA: Vraždiť mal príbuzný, z dôvodu až mrazí! Vyhasol aj nevinný život

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

LEDNICKÉ ROVNE - Záchranné zložky vo štvrtok zamestnal požiar v obci Lednické Rovne v miestnej časti Medné (okres Púchov). Ukázalo sa, že pod smrť dvoch ľudí, telá ktorých našli hasiči, sa podľa všetkého nepodpísali plamene. Celý prípad má omnoho mrazivejší podtón.

Tragický požiar pri Púchove, vyhasli dva životy: Šokujúca správa od polície, nešlo o náhodu!

Ohnivé peklo vypuklo v rodinnom dome. Vnútri bolo v tom čase päť ľudí, dvom už privolané záchranné zložky nedokázali pomôcť. Ďalšie tri osoby, z toho dve maloleté, utrpeli zranenia. Skončili v nemocnici. Na prvý pohľad ide o prípad obrovskej tragédie. Nie je to však celkom tak.

Vyšetrovanie totiž prevzala NAKA, keďže sa ukázalo, že nevládne telá mali viaceré bodné a rezné rany. Obeťami bol muž a žena. Prípad teda elitná polícia rieši ako dvojnásobnú úkladnú vraždu. 

Záber z miesta požiaru.
Zobraziť galériu (2)
Záber z miesta požiaru.  (Zdroj: Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

"Prípad na mieste činu prevzala Národná kriminálna agentúra. Podľa skutočností zistených na mieste spáchal skutok príbuzný z dôvodu zlého správania sa jedného z obetí ku svojim maloletým deťom," opísala polícia možný a skutočne mrazivý dôvod nešťastia. Smutné však je, že životom mala zaplatiť aj nevinná osoba, keďže k maloletým sa mala podľa vyššie uvedeného vyjadrenia polície zle správať len jedna z obetí.

Podozrivý už skončil v rukách polície. "Aktuálne s ním vykonávame procesné úkony. Aby nedošlo k zmareniu alebo podstatnému sťaženiu vyšetrovania, viac v tejto chvíli nie je možné uviesť," uzavrel hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

POŽIAR, KTORÝ MAL ZAKRYŤ DVOJNÁSOBNÚ VRAŽDU? ZA ZLÉ SPRÁVANIE K DEŤOM ZAPLATIL ŽIVOTOM Národná kriminálna agentúra...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Piatok 20. novembra 2020
Viac o téme: PožiarVyšetrovanieNAKALednické Rovnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu