Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrteľná nehoda: FOTO Motorkár po čelnej zrážke s autom nemal šancu na prežitie

Tragická nehoda v okrese Púchov
Tragická nehoda v okrese Púchov (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

VISOLAJE/BELUŠA – Na slovenských cestách vyhasol ďalší život motorkára. K tragédii došlo v sobotu poobede na ceste l/61 medzi Visolajmi a Belušou.

K dopravnej nehode malo dôjsť podľa polície tak, že 49-ročný motocyklista z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde čelne narazil do protiidúceho osobného auta značky Škoda.

„Motocyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič osobného auta neutrpel žiadne zranenia a bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ uviedli ochrancovia zákona a dodali, že dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

Tragická nehoda v okrese
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Polícia v tomto súvise pripomína, že počas slnečných dní je na cestách viac motorkárov, ako po iné dni. „Motocyklisti, uvedomte si, že patríte k najzraniteľnejším účastníkom cestnej premávky. Ak sa zrazíte s motorovým vozidlom alebo s pevnou prekážkou, v drvivej väčšine sa to končí smrťou alebo ťažkým zranením s trvalými následkami. Nie je na mieste preceňovať svoje schopnosti a podceňovať riziká rýchlej jazdy. Jazdite opatrne,“ apelujú na motocyklistov policajti.

Viac o téme: NehodaMotocykelSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu