Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôzostrašná nehoda pri Rožňave: FOTO Z auta ostal vrak, vodička sa zrazila s piatimi vozidlami

Dopravná nehoda v okrese Rožňava Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda v okrese Rožňava (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

ROŽŇAVA – K hrôzostrašne vyzerajúcej dopravnej nehode v Rožňavskom okrese došlo v piatok popoludní. Vodička podľa polície prešla s vozidlom do protismeru a potom sa zrazila s piatimi autami.

Polícia na svojej sociálnej sieti informovala o piatkovej havárii, ku ktorej došlo okolo 15:15 v okrese Rožňava.

Dopravná nehoda v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

„Tridsaťštyriročná vodička z Rožňavy viedla osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Sharan v smere od obce Slavec na obec Brzotín, pričom po prejdení miernej pravotočivej zákruty, pravdepodobne v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla, prešla do protismeru, následkom čoho došlo k bočnej zrážke s oproti idúcim nákladným vozidlom značky DAF, ktoré viedol 53-ročný muž z Košíc,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jaroslav Ličák.

Dopravná nehoda v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

Ako ďalej povedal, následne v protismere narazila do ľavej bočnej časti oproti idúceho vozidla značky Citröen Jumper, ktoré riadil 47-ročný vodič z Košíc. Vtedy už neovládateľné vozidlo Volkswagen Sharan sa podľa hovorcu na ceste dostalo do točivého šmyku a narazilo do ďalšieho oproti idúceho vozidla značky Peugeot Boxer, ktoré riadil 18-ročný vodič.

Dopravná nehoda v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

„Po náraze vozidlo Volkswagen Sharan narazilo do ľavej prednej časti za ním idúceho vozidla značky Citröen Berlingo, ktoré viedol 41-ročný vodič z okresu Trebišov. Toyota Auris so 40-ročným vodičom z okresu Košice – okolie bolo v poradí piate a posledné, do ktorého neovládateľný Sharan narazil,“ skonštatoval Ličák s tým, že pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodičky Volkswagenu.

Škodu na motorových vozidlách predbežne vyčíslili na 30.000 eur. Na mieste všetkých účastníkov dopravnej nehody podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom.

Viac o téme: NehodaRožňava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu