Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovensko vydalo medzinárodný zatykač na dvoch Srbov: Chytili ich v Maďarsku, padlo obvinenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SEGEDÍN - Segedínska okresná prokuratúra obvinila dvoch Srbov, ktorých zadržali v júni v juhomaďarskom Segedíne na základe medzinárodného zatykača vydaného na Slovensku. Informoval o tom v utorok regionálny spravodajský server delmagyar.hu.

Prokuratúra uviedla, že slovenskí policajti v súvislosti s medzinárodne hľadaným vozidlom naznačili, že by auto mohla v Maďarsku používať dvojica, ktorú možno spájať s viacerými ozbrojenými bankovými lúpežami na Slovensku. Segedínski policajti auto našli v júni pri miestnom apartmáne, v ktorom boli podozrivé osoby ubytované s falošnými dokladmi. Pôvodné slovenské evidenčné číslo vozidla vymenili Srbi za evidenčné číslo vydané k inému slovenskému autu.

Pri domovej prehliadke našli policajti v apartmáne dve funkčné zbrane a 13 nábojov, na ktoré obvinení nemali povolenie. Prokuratúra mužov obvinila z trestných činov zneužitia zbrane a streliva, z falšovania evidenčného čísla auta i úradných dokumentov. O osude zadržaných obvinených rozhodne Segedínska okresná prokuratúra, píše server.

Viac o téme: ZatykačPolícia SegedínSrbi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu