Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Nešťastie v Liptovskom Mikuláši: Zrážka vlaku s dodávkou, zranenia utrpel vodič

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FOTO TARS - KR HaZZ v Žiline)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Na železničnom priecestí v Liptovskom Mikuláši, v časti Okoličné, došlo vo štvrtok k stretu vlaku s dodávkou. Na mieste sú všetky záchranné zložky.

Informáciu o nehode potvrdil žilinský krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru Jaroslav Kapusniak. Podľa prvotných informácií utrpel zranenie vodič dodávky.

"Vodič dodávky nebol vo vozidle zakliesnený, vystúpil sám. Je zranený a nachádza sa v opatere hasičov, ktorí mu poskytli prvú pomoc," uviedla Miroslava Ondrichová zo žilinského krajského riaditeľstva HaZZ.

Podľa hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej zasahovala vo štvrtok pred obedom na mieste nehody aj posádka rýchlej zdravotnej pomoci z Liptovského Hrádku. "Vodič dodávky utrpel následkom nehody stredne ťažké poranenia, mal suspektnú zlomeninu ľavej hornej končatiny a odreniny v oblasti hlavy. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," objasnila.

Železničná spoločnosť Slovensko na sociálnej sieti informuje, že v úseku Liptovský Hrádok - Liptovský Mikuláš budú z dôvodu nehodovej udalosti vlaky meškať asi 40 minút.

Viac o téme: NehodaŽeleznicaKamiónZáchranáriLiptovský MikulášZáchranné zložky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu