Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Hrozivá nehoda pri Jahodnej: Kamión prešiel do protismeru a zrazil sa s autom, zasahoval vrtuľník

Pri dopravnej nehode sa zranili dvaja ľudia Zobraziť galériu (3)
Pri dopravnej nehode sa zranili dvaja ľudia (Zdroj: Fecebook - Polícia SR Trnavský kraj)

JAHODNÁ - Pri dopravnej nehode v Trnavskom kraji sa zranili dvaja ľudia. Nehoda sa stala v sobotu dopoludnia na štátnej ceste II/507 medzi Jahodnou v okrese Dunajská Streda a Tomášikovom v okrese Galanta.

„Kamión s cisternou zišiel z nezistených príčin do priekopy vpravo. Následne sa vrátil späť na cestu, kde však prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s protiidúcim osobným autom Hyundai i30,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová. V aute sa viezli manželia, 43-ročný muž šoféroval, jeho 44-ročná žena sedela na sedadle spolujazdca.

Pri dopravnej nehode sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fecebook - Polícia SR Trnavský kraj)

„Hasiči vyslobodili zakliesnené osoby pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru,“ uviedla Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník z Nitry. Jeho posádka si po pristátí v blízkosti miesta nehody prevzala do svojej starostlivosti vodiča osobného auta, ktorý utrpel zlomeniny oboch dolných končatín, ľavej hornej končatiny a tržné poranenie na hlave.

„Po poskytnutí neodkladného zdravotného ošetrenia bol pacient preložený na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave, pri vedomí, letecky transportovaný do Fakultnej nemocnice v Nitre,“ potvrdila hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. Spolujazdkyňa bola s vážnymi zraneniami prevezená do nemocnice sanitkou. Vodič kamióna sa pri nehode nezranil, dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Polícia po nehode uzatvorila cestu na nevyhnutne potrebný čas a vykonávala odklon premávky. V súčasnosti je už cesta plne prejazdná, potvrdila Kredatusová. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Viac o téme: ZraneníDopravná nehodaJahodnáTomášikovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu