Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bratislavčan došiel do Šale, kde sa pred panelákom zapálil, k samovražde ho mala dohnať nešťastná láska

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

ŠAĽA – Hororová scéna sa dnes skoro ráno odohrala pred jedným z panelákov v Šali po tom, čo tam prišiel muž z Bratislavy. Bratislavčan sa vyzliekol do trička, polial sa benzínom a zapálil. K samovražednému činu ho mala dohnať nezhoda v partnerskom vzťahu.

Podľa našich zistení sa tragédia s takmer fatálnymi následkami udiala dnes v skorých ranných hodinách. Muž (43) z Bratislavy došiel okolo pol piatej ráno pred jeden z panelových domov v Šali. Pred jeho vchodom sa mal vyzliecť do trička, poliať sa benzínom a zapáliť sa.

Muž bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. „Polícia v Šali prípad vyšetruje. S ohľadom na jeho okolnosti  a prebiehajúce vyšetrovanie nemôžeme verejnosti poskytnúť viac informácií,“ povedala pre topky.sk krajská policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Podľa informácií televízie Markíza, ktorá o prípade informovala prvá, má byť za mužovým činom partnerská nezhoda. „Náhodou išli okolo mestskí policajti, ktorí si mysleli, že horia kontajnery. Keď zbadali horieť muža, snažili sa ho zachrániť. Plamene sa snažili uhasiť handrami, ale aj hasiacim prístrojom,“ píše televízia na svojom portáli tvnoviny.sk s tým, že muž utrpel popáleniny na 70 až 80 percentách tela. Na mieste nešťastia sa mala nájsť aj bandaska. 

Viac o téme: MužSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu