Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zrážka vlaku a dodávky v Tatranskej Lomnici: FOTO Z miesta hlásia päť zranených!

K zrážke došlo v Tatranskej Lomnici. Zobraziť galériu (2)
K zrážke došlo v Tatranskej Lomnici. (Zdroj: Tip čitateľa)

TATRANSKÁ LOMNICA - Kolízia auta a kamióna v okrese Senica, náraz dodávky do kamióna pri meste Galanta - výsledkom týchto pondelkových udalostí boli aj vážne zranení. Tým však nešťastia na našich cestách nekončia. V úvode týždňa došlo aj k zrážke vlaku a dodávky v Tatranskej Lomnici.

Informovala o tom Katarína Načiniaková, hovorkyňa skupiny Falck. Na železničnom priecestí zasahovali podľa jej slov dve posádky záchranárov. K nehode došlo pred obedom.

K zrážke došlo v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Nehoda si vyžiadala päť zranených osôb. Pacient s ťažkými zraneniami, ktorého ošetrovala posádka RLP Kežmarok, bol odovzdaný posádke VZZS za účelom transportu do nemocnice v Košiciach," opísala Načiniaková.

Dodala, že ostatní pacienti boli transportovaní do nemocníc v Poprade a v Kežmarku. Išlo o dvoch stredne ťažko zranených ľudí a dve osoby, ktoré utrpeli ľahké zranenia. Ako neskôr doplnila na svojom webe Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE, najťažšie zranenia utrpel 30-ročný vodič dodávky.

"Utrpel úraz hlavy s krátkodobou poruchou vedomia, poranenie hrudníka a je tu podozrenie na úraz chrbtice. Po doplnení liečby a preložení na palubu vrtuľníka bol v stabilizovanom stave, pri vedomí letecky transportovaný na Kliniku úrazovej chirurgie Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach," spresnili. 

Nehoda ovplyvnila aj dopravu. ZSSK na mikroblogovacej sieti Twitter uvádza, že meškania viacerých vlakových spojení vznikajú práve v dôsledku prerušenej dopravy v Tatranskej Lomnici. Cestujúcim poslúži náhradná autobusová doprava.

Viac o téme: NehodaVlakTatranská Lomnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu