Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľný prípad v bratislavskom hoteli: Naháči si to rozdávali bez hanby, zábavku prerušila polícia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavským hotelom v blízkosti Dulovho námestia sa o tretej nadránom ozýval poriadny hluk. Na miesto napokon smerovala policajná hliadka. To, čo sa dialo v jednej z izieb, ich poriadne prekvapilo. Pred očami mali nahých 37-ročných cudzincov, ktorým sa údajne zachcelo trénovať.

Hliadka na miesto smerovala po tretej hodine ráno. Dostali totiž hlásenie, že tu má dochádzať k fyzickému konfliktu v jednej z izieb medzi návštevníkmi hotela. 

Prečítajte si aj: Slovenskom sa šíri desivý príbeh mamičky: Na ulici jej údajne chceli vytrhnúť dieťa z náručia!

"Policajti po príchode na miesto oznámenie preverili a potvrdili. Z jednej z izieb hotela sa ozýval krik a buchot, pričom po otvorení dverí policajti spozorovali dvoch nahých mužov, ktorí sa medzi sebou fyzicky napádali," opísala polícia.

Izbu si pomýlili s ringom

Po tom, ako dvojicu upozornila polícia, s vyčínaním prestali. Zástupcom zákona predložili doklady totožnosti. Bolo zrejmé, že boli pod vplyvom alkoholu. Ak si však myslíte, že dôvodom bitky bol konflikt, ste na omyle.

Muži si chceli zatrénovať,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay)

Cudzinci policajtom tvrdili, že sú boxeri a pred spaním si chceli zatrénovať. Okrem toho, že si dvojica na "tréning" zvolila skutočne nekresťanskú hodinu, za obeť padlo aj vybavenie na hotelovej izbe. 

"K zraneniu iných osôb nedošlo, muži škodu spôsobenú hotelu uhradili. Nakoľko obaja mali zjavné zranenia v oblasti tváre a vrchnej časti tela, privolanou RZP boli prevezení k ošetreniu do jednej z nemocníc," uzavrela polícia. Prečo však boli muži počas zápasu nahí? To polícia v tomto prípade nevysvetlila.

Viac o téme: BoxCudzinciPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu