Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muhamed sa hral na talianskeho milovníka žien: Vďaka sexepílu obral Slovenky o poriadny balík

Muž sa na sociálnej sieti vydával za niekoho iného. Zobraziť galériu (5)
Muž sa na sociálnej sieti vydával za niekoho iného. (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

BRATISLAVA - Sebastian Lucca, Daniel Moretti, Christiano Lorenzo, Adrianno Moretti či Boban Lu. Aj takéto sexi prezývky používal na sociálnej sieti Muhamed (57). Vydával sa za niekoho iného a jeho cieľ bol jasný - vylákať od žien peniaze. Občas sa na zoznam jeho obetí dostali dokonca aj muži.

Muhameda z Macedónska s trvalým pobytom na Slovensku obvinil vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline zo zločinu podvodu. "Podľa zistených informácií sa mal obvinený muž cez sociálne siete zoznamovať najmä so ženami, ale aj s mužmi," informovala polícia. 

Muž sa na sociálnej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

Potom sa im mal votrieť do priazne a lákať od nich peniaze. "Napríklad za účelom kúpy motorového vozidla, sprostredkovania zamestnania, odkúpenia bytov a podobne. K naplneniu sľubov napokon nedošlo," opísali zástupcovia zákona.

Prečítajte si aj: Podvodná hra spasiteľa bardejovského futbalu: Finančník si užíval luxus, státisíce z pyramídových hier

Ak si však myslíte, že muž vylákal od Slovákov iba malé čiastky, ste na omyle. "Naposledy vylákal sumu najmenej 50-tisíc eur od ženy a jej rodiny v obci Zákamenné na Orave. Macedónec  (57) skončil v rukách polície a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," dodala polícia.

Talent zvádzať: Muhamed vedel, že zapôsobiť môže aj sexi menom. Zapáčili sa mu tie taliansky a španielsky znejúce.
Zobraziť galériu (5)
Talent zvádzať: Muhamed vedel, že zapôsobiť môže aj sexi menom. Zapáčili sa mu tie taliansky a španielsky znejúce.  (Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

Oslovil aj vás?

Je však možné, že obetí podvodu bolo viac, a to po celom Slovensku. O peniaze mohli týmto spôsobom prísť muži, ženy aj celé rodiny. Polícia preto vyzýva prípadných poškodených, ktorých Muhamed pod menom Sebastian Lucca oslovil, aby sa prihlásili na linke 158, v súkromnej správe na oficiálnej facebookovej stránke PZ alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ.

Viac o téme: PodvodníkSociálna sieťPolícia Muhamed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu