Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivý prípad zo Slovenska: Život v strachu dohnal dievčatko k pokusu o samovraždu, týrali ho rodičia

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: Getty Images)

BANSKÁ BYSTRICA - Desivý prípad týrania rieši polícia v jednom z banskobystrických okresov. Dievča od svojich rodičov znášalo fyzické aj psychické týranie. Domov sa jej stal väzením, zamykali ju, nemohla chodiť von. Znášala bitky, kopance. Keď ochorela, liečila sa sama.

Dlhodobo ju neprimerane zneužívali na domáce práce, ktoré musela vykonávať v čase, keď majú deti spať. Ako informovala banskobystrická krajská polícia na svojej facebookovej stránke, odopierali jej jedlo, na raňajky si na stole našla maximálne vodu.

Bezhraničná krutosť Jozefa (30) je na zaplakanie: Pes ležal pokojne na ulici, keď...nechutné!

Jedávala mrazenú pizzu alebo suchý chlieb, na Vianoce mala mrazené rybie prsty s chlebom a jedlo, ktoré mali doma, si zobrať nemohla. Jeden mesiac bola dokonca za trest v škole bez obedov. Život v strachu a strese dohnal dievča až k pokusu o samovraždu.

Máte podozrenie? Konajte

Vzhľadom na citlivosť prípadu však polícia nemôže zverejniť konkrétnejšie informácie. V prípade podozrenia, že sa niečo podobné deje v okolí, treba to oznámiť na tiesňovej linke. Ak niekto nechce kontaktovať políciu, týranie detí možno nahlásiť aj na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny. Na tento účel majú zriadenú bezplatnú linku 0800191 222.

Viac o téme: TýraniePolícia Banská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu