Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Na Liptove sa auto zrútilo do rieky Váh: Hlásia štyroch zranených

Auto skončilo v rieke Váh. Zobraziť galériu (6)
Auto skončilo v rieke Váh. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

STANKOVANY - Pred obedom došlo v okrese Ružomberok k nepríjemnej dopravnej nehode. Ako informovala Katarína Načiniaková, hovorkyňa skupiny Falck, pri udalosti zasahovali tri posádky záchranárov. Osobné vozidlo totiž zišlo z cesty a potom sa zrútilo priamo do rieky Váh.

Podľa slov Načiniakovej sa pri nehode zranili štyri osoby. "Jeden pacient mal ťažké poranenia, bol však pri vedomí a komunikoval. Po ošetrení bol v stabilizovanom stave odovzdaný do ružomberskej nemocnice," priblížila. Ďalší traja pacienti utrpeli ľahšie poranenia. Skončili v nemocniciach v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši. 

Auto skončilo v rieke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Šialenstvo v Bratislave: FOTO Mladá vodička trielila na audi rýchlosťou 179 km/h, zadržaný vodičák

Žilinský policajný hovorca Radko Moravčík neskôr doplnil okolnosti havárie. Spresnil, že k nej došlo pred 11. hodinou na ceste prvej triedy v katastri obce Rojkov. "Vodič (21) z Liptovského Mikuláša viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat v smere od Martina na Ružomberok. Pri predchádzaní nákladného motorového vozidla DAF s návesom, ktoré viedol v tom istom smere jazdy 47-ročný vodič, sa nestihol zaradiť a došlo k stretu oboch vozidiel," opísal Moravčík.

Auto skončilo v rieke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Auto sa potom odrazilo do protismeru, prerazilo zvodidlá a spadlo do Váhu. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 10-tisíc eur. "Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol," dodal hovorca s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Viac o téme: NehodaVáhStankovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu