Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Tragický koniec mladých zaľúbencov: Roman (†23) a Adriána (†24) odišli do neba spoločne

Dvojica mladých ľudí bola na mieste mŕtva. Zobraziť galériu (8)
Dvojica mladých ľudí bola na mieste mŕtva. (Zdroj: Facebook/R.V., A.K., K.M.)

VOZNICA - Pri pohľade na snímky z nehody, ku ktorej došlo v sobotu popoludní neďaleko obce Voznica, naskakuje husia koža. Z červenej Hondy CRX zostal len vrak. Na prvé pozretie bolo ťažké vôbec identifikovať, o aké vozidlo ide. Ešte mrazivejšie však je, že smrť v ňom našli dvaja mladí ľudia - Roman (†23) a Adriána (†24).

Napriek tomu, že spolu v čase nešťastia oficiálne nechodili, slová ich blízkych na sociálnej sieti prezrádzajú, že sa stále mali radi. Kedysi totiž tvorili pár. "Ľúbte sa v nebi, ako ste sa ľúbili tu, na zemi," napísala k ich fotografii zronená kamarátka. Ďalší blízki okomentoval, že žili jeden pre druhého až do smrti. "Verím, že sú aj teraz spolu a navždy," dodal. Čas sa však bohužiaľ vrátiť nedá. Mladú dvojicu si smrť vzala v jednom okamihu. 

Kamarátka adresovala zosnulej dvojici dojímavé slová.
Zobraziť galériu (8)
Kamarátka adresovala zosnulej dvojici dojímavé slová.  (Zdroj: Facebook/R.V., A.K., K.M.)

Presné okolnosti tragickej udalosti a najmä príčina nehody však stále nie sú známe. Rovnako ani to, kto vlastne v osudnú chvíľu šoféroval. Polícia priblížila, že auto zišlo z doteraz nezistených príčin z cesty a postupne narazilo do betónového pätníka, zabetónovanej lešenárskej trúbky, technickej budovy, železného napájadla a stromu.

Tragédia pri Voznici: Sobotňajšia havária sa pre dvoch mladých ľudí stala osudnou

Posádku po tvrdom náraze vymrštilo z auta. Nemali šancu prežiť. Viac svetla do toho, čo sa stalo, ale prinesie až ďalšie vyšetrovanie. Banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová informovala, že polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Nariadená bola súdna pitva.

Dvojica mladých ľudí bola
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook/R.V., A.K., K.M.)

Adriána pochádzala z Vyhní. Pracovala v podniku v Žarnovickej Hute, kde býval Roman. "Aďa, budeš nám veľmi chýbať!!! ĎAKUJEME ZA VŠETKO!!! Odpočívaj v pokoji," adresovali jej rozlúčkové slová kolegovia.

Za Adriánou smútia aj
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook - PUB u RAKA)

Smutné zábery

Polícia deň po nešťastí zverejnila odstrašujúce video, zachytávajúce okamihy po havárii. "Myslite na tieto zábery vždy, keď sadnete za volant, a správajte sa na cestách zodpovedne. Nezabúdajte, že na každého z nás niekto doma čaká..." pripomenuli zástupcovia zákona.

Policajné zábery z nehody neďaleko Voznice

Viac o téme: NehodaTragédiaMŕtviVoznica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu