Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vážna nehoda pri Rimavskej Sobote: Kolízia dvoch áut si vyžiadala ťažko zranených

Zrážka dvoch áut pri Rimavskej Sobote si vyžiadala zranených. Zobraziť galériu (3)
Zrážka dvoch áut pri Rimavskej Sobote si vyžiadala zranených. (Zdroj: KR PZ BB)

RIMAVSKÁ SOBOTA - V stredu približne o 18.45 došlo pri Rimavskej Sobote k zrážke dvoch osobných áut. Hrozivá kolízia si našťastie nevyžiadala ľudské životy, dvaja ľudia však utrpeli vážne zranenia. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec cestnej dopravy. Okolnosti a príčina sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Ako priblížila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví. Opísala aj doteraz známe skutočnosti.

Zrážka dvoch áut pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ BB)

Dvaja ťažko zranení

"Vodič (61) z Ruminiec na vozidle Škoda Felicia vychádzal z miesta ležiaceho mimo cesty od motorestu neďaleko obce Figa, na rýchlostnú cestu R2. Z doposiaľ nezistených príčin vošiel do jazdného pruhu, od Rimavskej Soboty prichádzajúcemu vozidlu Ford Focus s prívesným vozíkom, ktoré viedol 62-ročný vodič z Košíc, pričom došlo k zrážke vozidiel," informovala.

Zrážka dvoch áut pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ BB)

Vodič Felície aj jeho 37-ročný spolujazdec sa pri nehode ťažko zranili. Alkohol však neúradoval, policajti jeho požitie u vodičov nezistili. Ako dodala hovorkyňa, nehoda je v súčasnosti v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaRimavská Sobota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu