Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena vytopila tri byty na košickom sídlisku, zasahovali všetky záchranné zložky, takú reakciu nečakali!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOŠICE – Z noci na utorok na košickom sídlisku zasahovali hasiči, policajti i záchranári. Na sídlisku Nad jazerom boli v jedenom bytovom bloku hlásené tri vytopené byty. Keď požiarníci problém lokalizovali v byte na treťom poschodí, mali veľký problém kontaktovať jeho majiteľku. Keď sa im to poradilo, zostali nemilo prekvapení.

O zásahu košických hasičov na Irkutskej ulici z noci na utorok informoval regionálny denník Korzár. Tí na základe prijatého oznámenia dorazili na sídlisko Nad jazerom. Podľa ich opisu malo ísť o tri vytopené byty, pričom problém lokalizovali na treťom poschodí.     

„Na mieste zasahovali tri vozidlá, vrátane sanitky a rebríka. Voda bola vo všetkých bytoch pod tretím poschodím a valila sa už aj po spoločných priestoroch. Okamžite sme uzavreli všetky prívody energií,“ spresnili hasiči.

Členovia z troch záchranných zložiek sa následne snažili konfrontovať osobu v spomínanom byte. Lenže ani po dlhom búchaní a zvonení na dvere im nikto neotváral.

Medzitým v bloku došlo aj ku skratu elektrickej energie a hrozil vznik požiaru. Hasiči, policajti i záchranári tak začali mať podozrenie, že osobe či ľuďom žijúcim v byte na treťom poschodí sa niečo stalo.

Keďže požiarnici na mieste nemohli použiť rebrík, v spolupráci s mužmi zákona vchodové dvere bytu otvorili. „Otvorili sme ich pomocou hydraulického náradia a vošli dovnútra,“ uviedli hasiči.

Naskytol sa im pohľad na spiacu staršiu ženu, ktorú sa im nedarilo zobudiť. Keď k tomu konečne došlo, pani im vynadala, že v jej byte nemajú čo robiť. Jeho obhliadkou sa zistilo, že vytápanie spôsobila prasknutá hadica od toalety.

Viac o téme: KošiceBytVytopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu