Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci si vypili a pobili sa v práci: Stolička ako zbraň, mužovi sa zapichla do... AU!

Ilustračná fotografia Zobraziť galériu (2)
Ilustračná fotografia (Zdroj: SITA)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - V šatni pre zamestnancov firmy v Bánovciach nad Bebravou sa odohrala scéna ako zo zlého filmu. Zúrivá hádka totiž dopadla horšie, než si dvojica podgurážených mužov dokázala vôbec predstaviť. Dôležitú rolu v celej udalosti zohral alkohol a stolička. Tá sa nešťastne zapichla tam, kam by to nik nečakal.

Kolegovia sa pobili, jeden z nich však stratil nervy a päste mu nestačili. Do rúk preto vzal stoličku a hodil ju po kolegovi. Kus nábytku však muža zasiahol tak nešťastne, že sa mu zapichol do krku. O prípade informoval portál TV JOJ noviny.sk. Podľa informácií stránky vznikla roztržka medzi žeriavnikom a viazačom. Posilnili sa tvrdým alkoholom a viac nebolo treba.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Útočník sa po tom, čo urobil, tak preľakol, že ihneď zavolal záchranku. Na miesto dorazila aj polícia. Všetko sa odohralo približne o piatej hodine ráno. "Kovová nožička stoličky sa mu zapichla do pravej strany krku, čím mu spôsobila bodnú ranu s priemerom jeden centimeter a závažné poškodenie priedušnice, v dôsledku čoho došlo k silnému krvácaniu," povedal pre noviny.sk policajný hovorca v Trenčíne Roman Tarabus.

Museli ho operovať

Zranený muž (41) napokon skončil v nemocnici a musel sa podrobiť operácii. Šťastím je, že vôbec prežil. V súčasnosti je mimo ohrozenia života. "Vyšetrovateľka z Bánoviec nad Bebravou vzniesla obvinenie vo veci zločinu ublíženia  na zdraví v štádiu pokusu voči 33-ročnému mužovi z Bánoviec nad Bebravou," informoval o dôsledkoch hádky trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. Sudca Okresného súdu v Bánovciach nad Bebravou vzal obvineného do väzby z obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.

Neuveriteľné číslo! V Košickom kraji hlásia jednu nehodu za druhou, FOTO množstvo zranených aj mŕtvy

Keďže sa incident odohral v šatni a nie priamo na pracovisku, Inšpektorát práce nikto nekontaktoval. Portál tiež uviedol, že zamestnávateľ sa k vzniknutej situácii odmietol vyjadriť. 

Viac o téme: KolegoviaZranenieHádkaBánovce nad Bebravou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu