Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Problémová minulosť chlapca (15), ktorý v Poprade napadol ženu (57): VIDEO Zverstvá na pôde školy

Mladík na videu mal udrieť seniorku, ľudia sú rozhorčení.
Mladík na videu mal udrieť seniorku, ľudia sú rozhorčení. (Zdroj: Reprofoto/Facebook N.N., P.B.B.)

POPRAD - Ešte 7. decembra 2018 došlo v Poprade k nepríjemnému pouličnému incidentu. Na 57-ročnú ženu, ktorá mala skupinku mladých ľudí upozorňovať na to, že sú príliš hluční, mal zaútočiť tínedžer (15). Prípadom sa v súčasnosti zaoberá polícia. Podľa videa, ktoré nám zaslal čitateľ, však chlapec nepôsobí ako žiadne neviniatko.

Takto sa slušný žiak nespráva. Video, ktoré nám do redakcie poslal čitateľ, má podľa neho zachytávať správanie školáka, ktorého verejnosť viní z napadnutia 70-ročnej seniorky. Ničenie školského majetku sa však nemalo odohrať na strednej škole v Poprade, ktorú tínedžer aktuálne navštevuje. Riaditeľ školy priblížil, že pravdepodobne vzniklo ešte v čase, keď bol chlapec na základnej škole.

Problémový tínedžer z Popradu.

Riaditeľ tiež uviedol, že škola organizuje besedy aj za účasti príslušníkov polície, ktoré slúžia ako prevencia voči podobnému konaniu. Podľa jeho navyše chlapec nepatril k problémovým žiakom. O udalosti sa dozvedel po jej medializácii, školu už navštívila aj polícia. Ako vníma to, čo sa stalo? "Za našich čias si niečo podobné neviem predstaviť. Neviem, či išlo o nejaký skrat, nerozumiem tomu," uviedol.

VIDEO z Popradu šokovalo celé Slovensko: Agresívny mladík napadol na ulici bezbrannú starenku

Po žene pátra polícia

Video, na ktorom tínedžer udrel staršiu ženu, ktorá potom skončila na zemi, sa začalo šíriť na sociálnej sieti. Napriek tomu, že nik nepodal trestné oznámenie, prípadom sa začala ihneď zaoberať polícia. "Stotožnili a vypočuli sme podozrivého chlapca na videu a pracujeme na stotožnení napadnutej ženy a preverujeme všetky okolnosti prípadu," uviedol v stredu prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Tínedžer udrel seniorku.

Po vypnutí kamery malo agresívne správanie mladíka pokračovať, ženu mal kopať aj keď už ležala na zemi. Napokon skončila v nemocnici. Viac si prečítate TU. 

Keďže incident nikto nenahlásil bezprostredne po tom, čo k nemu došlo, a má ísť o osobu, ktorá žije na ulici, polícia mala sťažené podmienky v hľadaní napadnutej ženy. Policajný hovorca vo štvrtok spresnil, že udalosť sa stala o pol desiatej večer na ulici Partizánskej v Poprade pred jedným z barov. "Po predchádzajúcej slovnej hádke fyzicky napadol 57-ročnú ženu. Prípady vyšetruje OO PZ Poprad ako podozrenie z prečinu výtržníctva," objasnil okolnosti D. Džobanik.

Viac o téme: TínedžerSeniorkaútok Poprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu