Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia vyhlásila pátranie po Ľubomírovi (35) a Tomášovi (36) na FOTO: Obaja sú obvinení

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

MALÁ ČAUSA - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 35-ročnom Ľubomírovi Chrenkovi z Malej Čausy (okres Prievidza). Okresný súd v Prievidzi na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu pre prečin krádeže, informovala v pondelok trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ľubomír Chrenko je súčasne obvinený aj zo zločinu úverového podvodu v štádiu pokusu a zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Muž je asi 180 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke tmavohnedé vlasy a zelenomodré oči. 

Hľadaný Ľubomír Chrenko.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne sa môžu obrátiť na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755 alebo priamo na Kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 096127 3374. Občania nás môžu kontaktovať aj cez oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy," vyzvala Antalová.

Hľadajú 26-ročného Košičana, na ktorého je vydaný zatykač

Polícia pátra po 26-ročnom Tomášovi Šuhovi z Košíc, na ktorého je vydaný zatykač pre zanedbanie povinnej výživy. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, hľadaný je 170 cm vysoký, strednej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Hľadaný Tomáš Šuha.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Viac o téme: PátraniePolícia Ľubomír ChrenkoMalá Čausa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu