Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Polícia pátra po Agáte v Pohorelej na FOTO: Naposledy ju videli v Handlovej

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

HANDLOVÁ - Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po 50-ročnej Agáte Pačajovej z Pohorelej v okrese Brezno. Nezvestnosť ženy nahlásil 8. februára popoludní na políciu v Handlovej jej manžel Ľuboslav. Informovala o tom v pondelok trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Manžel s nezvestnou naposledy komunikoval 2. februára prostredníctvom sms správ, odvtedy sa mu viac neozvala a nemá vedomosť, kde by sa mohla nachádzať. Agáta Pačajová je približne 160 centimetrov vysoká, plnoštíhlej postavy. Má bledomodré oči a rovné, po lopatky dlhé sivasté vlasy. Chýba jej jeden spodný zub. Naposledy mala na sebe oblečený zimný trojštvrťový zelený kabát a obuté mala čierne kožené čižmy.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne sa môžu ozvať na stálu službu Obvodného oddelenia Policajného zboru Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755 alebo priamo na Kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 096127 3374. Políciu môžu kontaktovať aj prostredníctvom jej oficiálnej stránky na Facebooku formou súkromnej správy," vyzvala Antalová. 

Policajti z Prievidze žiadajú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ v Trenčíne)

Viac o téme: Polícia pátraHandlováAgáta PačajováPohorelá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu