Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce zmeny ľudí bojujúcich so zákonom: FOTO Šajgal mladší o 30 rokov, pozrite na Kočnera

Mariana Koćnera priviezli s putami na rukách na Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici. Rozhoduje sa o sprísnení jeho väzby. Zobraziť galériu (8)
Mariana Koćnera priviezli s putami na rukách na Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici. Rozhoduje sa o sprísnení jeho väzby. (Zdroj: TASR/Dušan Hein)

BRATISLAVA - Výzor človeka ovplyvňuje aj jeho životný štýl a aktuálna psychická pohoda. Svoje o tom určite vedia aj ľudia, ktorí majú problémy so zákonom. Kým niektorým sa pravdepodobne ťažko zvyká na život vo väzbe, iní svoj vzhľad zmenili aj preto, aby sa vyhli cele a zostali na slobode.

Kontroverzný podnikateľ Marian Kočner obvinený v kauze falšovania zmeniek, Alena Zsuzsová obvinená z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka či Igor Šajgal, ktorý figuroval v kauze vraždy podnikateľa Jána Kubašiaka z Polomky a niekoľko rokov unikal polícii. Každá zo spomínaných osôb má problém so zákonom. Každú boj poznačil. Ak nie vo vnútri, rozhodne aspoň navonok.

Marian Kočner

Najvyšší súd poslal Mariana Kočnera do väzby 28. júla v súvislosti so spomínanou kauzou falšovania zmeniek. Podnikateľ však čelí aj viacerým obvineniam ekonomického charakteru, spájajú ho aj s vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. 

Adam Valček a Marián
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR – Marko Erd, Topky/Ján Zemiar)

Necelý pol rok za mrežami zanechal na Kočnerovi viditeľné stopy, ktoré neunikli ani pozorným očiam verejnosti. Strhaná tvár, o pár kilogramov ľahší s neupraveným účesom. Tak dnes vyzerá muž, ktorý na rok 2018 rozhodne nezabudne.

Mariana Koćnera priviezli s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Dušan Hein)

Igor Šajgal

Pre breznianskeho expodnikateľa Igora Šajgala bol rok s osmičkou na konci taktiež smolným. Na úteku bol tri roky, premenoval sa na Hazuchu a tým zďaleka neskončil. Šedivé vlasy, nemoderné okuliare, oblečenie a prebytočné kilogramy, boli pre neho v poslednej dobe minulosťou. Zmenou imidžu si ubral pekných 30 rokov a oklamal tak aj svoje okolie. Nie však políciu.

Igor Šajgal zmenil imidž.
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Spravodlivosť ho dolapila pri bežnej cestnej kontrole dokladov. Ako spolujazdec tvrdil, že ich stratil. Po rade policajtov zašiel na policajnú stanicu a chcel si dať vystaviť nové na falošné meno. Pre školácku chybu skončil v putách. Nepomohla ani skutočne výrazná estetická zmena vzhľadu.

Igor Šajgal sa v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR - Lenka Krošláková)

Šajgal z kauzy vraždy Kubašiaka ide do väzby! Roky unikal vďaka šokujúcej zmene, FOTO omladol o 30 rokov

Igor Šajgal
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Jozef Ďurník)

Alena Zsuzsová

O údajnej objednávateľke vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa písalo mnoho. Nechýbali ani komentáre o jej vizáži.  

Šokujúce zmeny ľudí bojujúcich
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Glob.sk, Topky)

Na snímkach z minulosti totiž rozhodne nepripomína ženu, ktorá si tvár zakrývala dlhými čiernymi vlasmi cestou zo súdu.

Obvinených odvážajú zo súdu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Dušan Hein)

Viac o téme: ZmenaVýzorKočnerŠajgal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu