Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nehoda na hraničnom priechode medzi Jarovcami a Kittsee: Vodička (52) utrpela vážne zranenia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Oliver Ondráš)

JAROVCE/KITSEE - Na starom hraničnom priechode Jarovce - Kittsee došlo k vážnej dopravnej nehode. Bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková priblížila, že pravdepodobnou príčinou havárie bol šmyk. Vodička Land Rovera utrpela vážne zranenia, skončila v jednej z bratislavských nemocníc.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Podľa dostupných informácií mala ťažké zranenia utrpieť šoférka vozidla Land Rover s dunajskostredským evidenčným číslom. "Ošetrili ju a s úrazom hlavy ju v umelom spánku previezli do jednej z bratislavských nemocníc," doplnila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Dopravný servis Zelená vlna informoval, že v úseku sa tvorili kolóny, keďže bol neprejazdný v oboch smeroch.

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave informovalo, že účastníkom nehody malo byť jedno vozidlo. Polícia neskôr priblížila okolnosti nehody, ku ktorej došlo krátko pred deviatou hodinou ráno. "Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody vodička prechádzala po Palmovej ulici z Rakúskej republiky smerom do Bratislavy," uviedla Lucia Mihalíková s tým, že pri zaradzovaní sa pred predchádzané vozidlo dostala pravdepodobne šmyk, následkom čoho narazila do stromu. 

Meteorológovia varujú vodičov: Pozor na poľadovicu na západnom a strednom Slovensku

Či sa žena pred jazdou posilnila alkoholom, preukáže až odber krvi. "Doprava v uvedenom úseku bola počas dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovaná hliadkou dopravnej polície," povedala hovorkyňa. Dodala, že škodu predbežne vyčíslili na dvetisíc eur.

Viac o téme: Hraničný priechodDopravná nehodaJarovceKitsee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu