Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO V aute sa viezlo päť mladých ľudí: Traja skončili v nemocnici, smrť si vzala večne usmiateho Gabriela (†27)

Život Gabriela (†27) vyhasol pri dopravnej nehode. Zobraziť galériu (4)
Život Gabriela (†27) vyhasol pri dopravnej nehode. (Zdroj: Facebook/G.V.)

SNINA/STAKČÍN - Piatok bol pre východné Slovensko mimoriadne tragickým. Okrem požiaru, pri ktorom prišlo o život päť ľudí, z toho štyri deti, došlo krátko po polnoci k hrozivej dopravnej nehode medzi Sninou a Stakčínom. V aute sa viezlo päť mladých ľudí, štyria pochádzali zo spomínanej obce a udalosť prežili. Gabriel zo Sniny si však za vianočný stôl so svojou rodinou nesadne.

Smrť mladého muža zasiahla všetkých, ktorí ho poznali. Na sociálnej sieti na neho spomínajú ako na vždy usmiateho a pozitívneho človeka. Mnohí z Gabrielových kamarátov si na znak úcty zmenili titulné fotografie za čierne. Z piatich ľudí, ktorí sedeli v osudnú noc v Škode Fabia, si smrť vzala práve jeho.

Daniel (19), Filip (17), Samuel (20) a Ivana (23) zo Stakčína vyviazli so zraneniami, no ich život pokračuje ďalej. Práve Daniel, ktorý sedel za volantom, utrpel najmenej poranení. Trojica jeho kamarátov skončila v nemocnici, jeden z nich je v kritickom stave. 

Život Gabriela (†27) vyhasol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/G.V.)

Osudový okamih

Čo presne sa podpísalo pod nehodu, nateraz nie je známe. Prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že okolnosti ako aj miera zavinenia, sú predmetom vyšetrovania.

V aute sa viezli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom  v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia a trestného činu ublíženia na zdraví," dodala.

Osudná jazda pätice mladých ľudí pri Snine: FOTO Gabriel (†27) bol na mieste mŕtvy, traja ťažko zranení

Isté však je, že haváriu nezapríčinil alkohol, keďže u mladíka, ktorý šoféroval, bola dychová skúška negatívna. K havárii došlo 30. novembra krátko po polnoci na ceste I/74 medzi Sninou a Stakčínom. 

V aute sa viezli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Viac o téme: SmrťDopravná nehodaSnina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu