Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zasnežené cesty si vyžiadali svoju daň: Hrozivé FOTO čelnej zrážky pri Senci

Ťazká dopravná nehoda na výjazde zo Senca v smere do Sládkovičova. Zobraziť galériu (5)
Ťazká dopravná nehoda na výjazde zo Senca v smere do Sládkovičova. (Zdroj: Facebook/Odťahová služba SOSTEAM)

SENEC – V smere zo Senca do Sládkovičova sa v sobotu ráno zrazili dve autá, jedno skončilo v priekope. Hasiči poskytli zraneným osobám prvú pomoc v spolupráci s posádkami Záchrannej zdravotnej služby a zabezpečili autá proti vzniku požiaru. Polícia v oboch smeroch odkláňala premávku. Nehoda sa stala aj pri Modre, kde auto skončilo sa streche.

Pri nehode zasahovalo päť hasičov s dvomi kusmi techniky. V ranných hodinách o tom informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Ťazká dopravná nehoda na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Odťahová služba SOSTEAM)

Bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková neskôr uviedla, že pri nehode sa zranili traja ľudia.

Ťazká dopravná nehoda na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Odťahová služba SOSTEAM)

Na ceste v smere z Modry do Budmeríc v Pezinskom okrese zas vyletelo z cesty auto a prevrátilo sa na strechu. Hasičom nehodu nahlásili po 10:00. Na mieste poskytli prítomným osobám prvú pomoc hasiči v spolupráci s posádkou Záchrannej zdravotnej služby a zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru.

Varovanie polície

Polícia upozorňuje vodičov na zasnežený a zľadovatený povrch ciest v Bratislavskom kraji. "V tejto súvislosti vyzývame všetkých vodičov, aby na cestách zvýšili opatrnosť a svoju jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky. Vodičov zároveň upozorňujeme, aby dbali na dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami a znížili rýchlosť," spomenula.

"Zároveň apelujeme aj na chodcov, aby sa pred vstupom na vozovku presvedčili, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba, ani ostatných účastníkov cestnej premávky," ukončila Mihalíková.

Viac o téme: NehodaAutoHasiči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu