Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia prosí občanov o pomoc: Hľadajú dvoch mužov na FOTO z okresu Piešťany

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PIEŠŤANY - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadaných osobách v okrese Piešťany. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová.

Koncom októbra vyhlásila polícia celoštátne pátranie po 50-ročnom mužovi, na ktorého vydal Okresný súd Bratislava I príkaz na zatknutie. "Jozef Štefanec sa v mieste trvalého bydliska v Piešťanoch nezdržiava a miesto súčasného pobytu nie je známe. Popis oblečenia ani aktuálneho vzhľadu nie je známy," uviedla Linkešová.

Hľadaní muži z okresu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trnava, )

 Celoštátne pátranie polícia vyhlásila aj po 51-ročnom mužovi, ktorý je prihlásený na pobyte v Piešťanoch. Sy Le Duy je vietnamskej národnosti a polícia ho hľadá pre podozrenie z prečinu nezaplatenia dane a poistného. Muž je strednej postavy, má hnedé oči a prešedivelé vlasy. S odstupom času mohol zmeniť vzhľad. Popis oblečenia nie je polícii známy. „Ak poznáte miesto pobytu hľadaných alebo máte akékoľvek informácie, môžete zavolať na policajnú linku 158,“ doplnila hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Hľadaní muži z okresu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trnava, )

Viac o téme: PátranieHľadaniePolícia PiešťanyJozef ŠtefanecSy Le Duy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu