Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chladnokrvná vražda v Bratislave: Polícia objasnila mrazivé detaily zločinu

Telo dôchodkyne našli v byte na Narcisovej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Telo dôchodkyne našli v byte na Narcisovej ulici v Bratislave. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Má na rukách krv vlastnej matky. Polícia v krátkom čase zverejnila podrobnosti prípadu, ktorý vydesil Bratislavčanov. Seniorku našli v byte na Narcisovej ulici mŕtvu včera, nebola však sama. Ukázalo sa, že smrteľné údery jej zasadila vlastná dcéra, ktorú našli na mieste činu.

Zločin sa odohral v stredu krátko po 1.30 hod. v noci. Susedia uviedli, že počuli krik, no v tej chvíli netušili, že sú nepriamymi svedkami násilného zločinu. Hádka medzi matkou a dcérou totiž zašla až príliš ďaleko. Zuzana (35) tak chladnokrvne vzala život tej, ktorá ju priviedla na svet. Polícia už ženu obvinila, v prípade dokázania viny si odsedí 25 rokov až doživotie.

Vražednú zbraň našla v kuchyni

Bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková objasnila, že Zuzana v osudnú noc siahla po kuchynskom valčeku a matku opakovane udrela do hlavy. Po krutom čine z miesta neušla. Polícia ju našla v byte, kde ležalo telo jej bezvládnej matky. Zranenia boli natoľko vážne, že seniorka bola ihneď mŕtva. Lekár už len skonštatoval smrť.

Nočná dráma v Bratislave: Vražde ženy (†65) predchádzal krik, zadržali podozrivého

"Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvinenej," priblížila bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Ako vražedná zbraň tentokrát poslúžil kuchynský valček. (ilustračná foto)
Zobraziť galériu (2)
Ako vražedná zbraň tentokrát poslúžil kuchynský valček. (ilustračná foto)  (Zdroj: Pixabay/ilustračné foto)

Prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. "Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť, nakoľko by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci," dodala V. Slamková.

 

Viac o téme: VraždaDôchodkyňaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu