Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nočná dráma v Bratislave: Vražde ženy (†65) predchádzal krik, zadržali podozrivého

Telo dôchodkyne našli v byte na Narcisovej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (6)
Telo dôchodkyne našli v byte na Narcisovej ulici v Bratislave. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Nočný pokoj narušil hlasný krik. Vtedy však ešte obyvatelia Narcisovej ulice v bratislavskom Ružinove netušili, že v ich okolí sa odohral násilný čin. Vyšetrovanie vraždy 65-ročnej ženy už má v rukách polícia, ktorá zadržala aj podozrivú osobu. Nachádzala sa priamo na mieste činu.

K závažnému zločinu došlo v nočných hodinách, v čase krátko po 1.30 hod. na Narcisovej ulici v bratislavskom Ružinove. "Po príchode na miesto policajti zistili, že v jednom z bytov sa nachádza telo ženy bez známok života. Na tele 65-ročnej ženy sa nachádzali viaceré poranenia v oblasti hlavy," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Na mieste v nočných hodinách zasahovali aj záchranári. Informáciu potvrdila hovorkyňa Alena Krčová. "Žiaľ, po príchode záchranárov osoba nejavila známky života. Lekár musel konštatovať smrť," upresnila. Presnú príčinu  úmrtia podľa polície ukáže až pitva.

Majú podozrivého

Jedna zo susediek opísala, že v noci počula hlasný krik. Malo ísť o mužský hlas. V tom čase ale nevedela, že nemusí ísť len o nevinnú hádku. Či krik skutočne súvisel s vraždou, však nie je známe. Polícia ale neskôr priblížila, že už v krátkom čase zadržala podozrivú osobu. Po príchode hliadky sa nachádzala v byte, kde došlo k udalosti.

"V súčasnosti polícia vykonáva všetky úkony potrebné k náležitému objasneniu veci. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," ozrejmila V. Slamková.

Nové detaily susedskej vraždy v Seredi! Zdrvená manželka Mária o osudnej streľbe na záhrade

Ďalšie okolnosti zločinu sú podľa jej slov predmetom vyšetrovania. "Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť," dodala. 

 

 

Viac o téme: VraždaDôchodkyňaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu