Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôzostrašná smrť na festivale! Pitva odhalila šokujúcu pravdu, mladá Češka sa utopila vo vlastnom tele

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOOM – Na jednej z najväčších svetových osláv elektronickej hudby tragicky zahynuli dve mladé ženy. Po tom, čo Češka († 33) a Indka († 26) užili extázu, každá z nich sa utopila vo vlastnom tele. Obe návštevníčky Tomorrowlandu bojovali o život v nemocnici.

Tohtoročný hudobný festival Tomorrowland sa konal od 20. do 29. júla v belgickej obci Boom. Ako informujú zahraničné médiá, usporiadatelia hneď na jeho začiatku zaznamenali, že jedna z návštevníčok skončila v nemocnici v neďalekom meste Antverpy. Stav 33-ročnej ženy z Česka bol vážny. Žiaľ, napriek veľkej snahe lekárov 27. júla zomrela. Deň predtým skončila v nemocnici aj 26-ročná Indka, ktorá zomrela 31. júla na mŕtvicu.

Zábava na festivale.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ukázalo sa, že obe ženy sa predávkovali obľúbenou párty drogou - extázou. „Užitím extázy sa v telách oboch žien vytvoril hormón, ktorý spôsobil zadržiavanie vody v tele. Kombinácia drog, potenia, horúčav a možno aj tancovania spôsobila, že ženy vypili príliš veľa vody. To spôsobilo tzv. prevodnenie organizmu, ktoré zapríčinilo ich smrť,“ objasnila belgická polícia s tým, že obe ženy sa takpovediac utopili vo vlastnom tele.

Zábava na festivale.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Miestne médiá uviedli, že polícia prípad odložila, a to z dôvodu, že nie je možné vypátrať pôvod drogy, ktorú ženy užili.   

Viac o téme: FestivalBelgickoSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu