Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinná tragédia v Žiline: V dome našli mŕtvych manželov Katarínu (†45) a Jaroslava (†46)

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR)

ŽILINA - Polícia na sociálnej sieti v utorok doobeda informovala o otrasnej správe. V Žilinskom kraji prijali oznámenie o náleze mŕtveho manželského páru. Dvojicu mal nájsť ich príbuzný.

Zástupcovia polície v prvotnej správe o nešťastí na Facebooku uviedli, že akonáhle bude k dispozícii viac informácií, predostrú ich verejnosti. Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík neskôr potvrdil, že v utorok predpoludním boli v rodinnom dome v mestskej časti Žilina-Trnové nájdené dve mŕtve osoby, 45-ročná žena a 46-ročný muž.

Podľa našich informácii ide o Katarínu a Jaroslava H. "V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti osôb bude nariadená pitva," doplnil R. Moravčík. 

Tragédia sa odohrala v okrajovej mestskej časti Trnové. Oblasť leží asi päť kilometrov na juhovýchod od Žiliny. Podľa medializovaných informácií dvojicu našiel v dome ich príbuzný. Okolnosti tragédie sú zatiaľ neznáme, polícia o detailoch mlčí. "Ďalšie okolnosti prípadu, ako aj právna kvalifikácia skutku sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," povedal policajný hovorca.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: VraždaManželský párNásilný čin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu