Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nočná záchrana: FOTO Žilinskí policajti sa brodili riekou, žena bola v lese 16 hodín, opísali detaily

Žena sa stratila v lese. Zobraziť galériu (2)
Žena sa stratila v lese. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

KLOKOČOV – Polícia na svojom Facebooku pochválila vynikajúcu prácu žilinských policajtov, ktorí zachránili 45-ročnú ženu, ktorá sa stratila v lese. Žena bola dezorientovaná, dehydratovaná a vyčerpaná. V lese bola asi 16 hodín.

Podľa stanoviska polície, 45-ročná žena sa stratila v lese v katastri obce Klokočov (okres Čadca). Okolo pol tretej ráno prijali na operačnom stredisku v Žiline oznámenie. Žena sa bála, bola dezorientovaná a v lese mala byť už 16 hodín.

Polícia o prípade informovala na svojom Facebooku v pondelok 3. septembra. Po prijatí hlásenia so ženou komunikoval policajt, ktorý vďaka svojím dobrým znalostiam zistil, že žena sa nachádza pri splave zo strany lesa. „Ihneď bola do lokality vyslaná policajná hliadka z Obvodného oddelenia Turzovka,“ priblížila polícia s tým, že žena neutrpela žiadne zranenia.

Žena sa stratila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Policajti zapli svetelné výstražné zariadenie a súčasne so ženou komunikoval spomínaný policajt z operačného strediska, ktorý ju požiadal, aby sledovala modro-červené svetlo policajného auta a išla smerom k rieke.

„Policajti z obvodného oddelenia spozorovali ženu na druhej strane rieky. Ihneď rieku prebrodili a vyčerpanej, dezorientovanej a dehydrovanej žene poskytli prvú predlekársku pomoc,“ informovali muži zákona.

Viac o téme: ŽilinaLesŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu