Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hlavné mesto hriechu! Ďalší sex v centre Bratislavy, na tomto námestí sa to totálne zvrháva

Kamenné námestie Zobraziť galériu (3)
Kamenné námestie (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – V utorok policajtov z Bratislavského kraja zamestnali viaceré prípady sexuálneho exhibicionizmu. Jeden z nich sa odohral priamo v centre hlavného mesta, na Kamennom námestí. Len nedávno pritom verejnosť pobúrila súlož mužov, ktorí si sexuálne hrátky užívali taktiež na tomto frekventovanom mieste, ktoré sa nachádza v blízkosti historického centra plného turistov.

Kamenné námestie sa v uplynulých týždňoch neukázalo práve v najlepšom svetle. Už dávno je známe najmä pre problémy s bezdomovcami. Od augusta sa však môže popýšiť aj neslávnou prezývkou "Námestie potkanov", keďže po odstránení nelegálnych stánkov pobehovalo po okolí množstvo neželaných štvornohých návštevníkov. 

Patkane na Kamennom

V poslednom čase sa to však zvrháva ešte viac. Kým koncom augusta tam za bieleho dňa súložila dvojica mužov, v utorok tam políciu privolali kvôli páru, ktorý sa oddával vášni na jednej z lavičiek. A to len krátko pred 16. hodinou. 

Koncom augusta zachytili na Kamennom námestí súlož mužov.
Zobraziť galériu (3)
Koncom augusta zachytili na Kamennom námestí súlož mužov.  (Zdroj: Bratislavské noviny)

Hliadka hodnovernosť oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste boli na osobnej slobode obmedzení 43-ročný muž a 39-ročná žena,“ informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Keďže sa pár dopustil hrubej neslušnosti a verejného pohoršenia, skončili v cele policajného zaistenia. Martina S.(43) a Silviu K. (39) z Bratislavy obvinili z trestného činu výtržníctva.

Zadržali aj seniora

Otrasné spomienky však zostanú aj dvojici maloletých dievčat zo Záhoria. Keď približne o 13.30, taktiež v utorok, prechádzali okolo kríkov v blízkosti cintorína v obci Rohožník (okres Malacky), stali sa „obeťami” ukájajúceho sa seniora. „Na osobnej slobode bol obmedzený 71-ročný muž, ktorý podľa oznámenia počas toho, ako dve maloleté dievčatá prechádzali okolo kríkov, v uvedených kríkoch onanoval,“ informoval M. Szeiff. Dôchodcu Stanislava O. taktiež eskortovali na policajné oddelenie. Čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva.  Ak obvineným preukážu vinu, hrozí im trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: SexPolícia PrípadyExhibicionizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu