Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pri Radošovciach sa čelne zrazili dve autá: Päť zranených, chlapčeka prevážal vrtuľník

Na snímke zrážka dvoch osobných automobilov, ktorá sa stala v stredu
Na snímke zrážka dvoch osobných automobilov, ktorá sa stala v stredu (Zdroj: TASR/KR HaZZ v Trnave)

RADOŠOVCE - Polícia vyšetruje presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu 22. augusta okolo 15. h pri obci Radošovce v okrese Skalica. Vodič Peugeotu 307 z Českej republiky vo veku 54 rokov išiel v smere od Senice. Na rovnom úseku cesty plynule prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim autom Peugeot Partner. Pri nehode utrpeli všetci piati účastníci menej závažné zranenia. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

"Rodina z Česka sa vracala z dovolenky a existuje predpoklad, že vodič mohol dostať mikrospánok. Jedno ich dieťa prevážal do bratislavskej nemocnice vrtuľník. Vodiči sa podrobili dychovým skúškam na alkohol, ich výsledok bol negatívny. Polícia upozorňuje vodičov, že nesmú viesť vozidlo, ak je ich schopnosť viesť vozidlo znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou," uviedla.

Na mieste zasahovali aj hasiči z Holíča, ktorí poskytovali trom osobám prvú predlekársku pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel záchrannej zdravotnej služby. "Na vozidlách boli vykonané protipožiarne opatrenia a vytečené prevádzkové kvapaliny boli posypané sorpčnou látkou," informoval vo štvrtok vedúci oddelenia operačného riadenia na krajskom riaditeľstve hasičov v Trnave Martin Krajčovič. 

Viac o téme: ZrážkaDopravná nehodaSkalicaRadošovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu