Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Taxikár zažil hrôzu: Z toho, čo zazrel v noci na chodníku, mrazí! Okamžitý zásah polície

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MERSEYSIDE – Anglickému taxikárovi sa počas nočnej služby naskytol hrôzostrašný pohľad. Keď prechádzal frekventovanou ulicou, na chodníku zbadal opustené 18-mesačné dieťa. Chlapček plakal a mal na sebe iba tričko a plienku. Mužom zákona sa krátko po zásahu poradilo zadržať dvoch podozrivých.

Vodič taxíka Billy Dodd (70) z anglického mesta Liverpool zažil počas svojej nočnej služby šok. Keď v utorok 31. júla okolo pol jedenástej prechádzal rušnou ulicou, na chodníku našiel plakať 18-mesačné dieťa. Dodd okamžite zastavil a bežal chlapčeka skontrolovať. „Si v poriadku? Čo tu robíš?“ opýtal sa ho vodič.

Taxikár zbadal na chodníku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď sa pri nich pristavil náhodný okoloidúci, chlapček začal naťahovať ruky, aby ho muž vzal do náručia. Taxikár s mužom zalarmovali políciu.

Dodd pre britský denník opísal, že na miesto incidentu dorazila policajtka, ktorá sa chlapčeka ujala. „Išlo jej to výborne. Nakoniec sa okolo nás zhromaždilo veľa ľudí. Chlapec nemal viac než dva roky. Nemal ani topánky a ponožky. Mal na sebe len malé tričko a plienku,“ priblížil vodič.


Prečítajte si aj: Rodinná tragédia v Písku: Chlapček († 2) sa utopil v bazéne na záhrade          


Tamojšia polícia krátko po zásahu zadržala 30-ročnú ženu a 40-ročného muža, ktorí sú podozriví zo zanedbania starostlivosti. Dieťa bolo zverené do sociálnej starostlivosti.      

Taxikár zbadal na chodníku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Viac o téme: VodičDieťaTaxi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu