Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Chlapec sa tešil, že prespí u kamaráta: Keď prekročil prah domu, uvidel hrôzostrašný výjav

Malý chlapec objavil v dome 5 mŕtvych tiel. Zobraziť galériu (6)
Malý chlapec objavil v dome 5 mŕtvych tiel. (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)

WILMINGTON – Hrôzostrašný incident, kedy podľa polície hlava rodiny za zatvorenými dverami domu postrieľala svoju manželku i s deťmi a napokon obrátila hlaveň k sebe, otriasol celým svetom. Mŕtve telá objavil malý chlapec, ktorý išiel spať k svojmu kamarátovi. Ukázalo sa, že medzi manželmi to v poslednom čase škrípalo.

Radosť malého chlapca, že prespí u svojho kamaráta, sa zmenila na hrôzostrašný zážitok. Keď prekročil prah domu, okamžite zutekal nazad. Na vlastné oči videl postrieľané mŕtve telá manželov Matthewa († 42) a Julie Edwardsovcov († 41) a ich detí vo veku 6, 4 a 3 rokov. Polícia predpokladá, že vrahom bol Matthew Edwards, ktorý po ohavnom čine otočil zbraň proti sebe. Mŕtve telá boli objavené v pondelok 9. júla okolo 20. hodiny.   

Julie Edwardsová so synom.
Zobraziť galériu (6)
Julie Edwardsová so synom.  (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)

Podľa svedectva zo susedstva, Edwardsovci pôsobili ako bežný manželský pár. Dokonca ich sused Wilfredo Rivera (60) pre americkú televíziu povedal, že Matthew vyzrel ako priemerný chlapík, ktorý chodieval so svojimi deťmi von a hrával sa s nimi. „Medzi rečou mi spomenul, že má nejaké problémy v manželstve,“ dodal Rivera.

Julie Edwardsová so svojimi deťmi.
Zobraziť galériu (6)
Julie Edwardsová so svojimi deťmi.  (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)

Matthew sa však prednedávnom odsťahoval do Severnej Karolíny, kde si našiel zamestnanie. Aj preto ho susedia často vídali len s deťmi. Opísali, že keď bol doma, vždy sa im snažil venovať.

Malý chlapec objavil 5
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)

Susedka Alisha Garvinová povedala, že si v pondelok večer všimla malého chlapca, ktorý vstúpil do domu a vzápätí hneď zutekal.

„Naše ratolesti sa spolu zvykli hrávať. Aj keď sme grilovali, Matthew sa vždy venoval deťom. Neviem, čo sa odohrávalo za zatvorenými dverami, ale navonok to vyzeralo tak, že je všetko v poriadku,“ spomína ďalší sused Brian Covenko.     

Malý chlapec objavil 5
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)

Julie Edwardsová zastávala post regionálnej riaditeľky vo Williams Syndrome Association po tom, čo ich 6-ročnému synovi diagnostikovali Williamsov syndróm, teda vývojovú poruchu.

Malý chlapec objavil 5
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Julie Burton Edwards)


Prečítajte si aj: Medové týždne na Kapverdoch: FOTO Mladík (†31) mal po večeri žalúdočné ťažkosti, o pár hodín zomrel 


Viac o téme: StreľbaVraždaRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu