Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarné pikošky z Chorvátska: Policajti riešili sťažnosť Slováka na nudistickej pláži

Slovenskí policajti pomáhali Slovákom v Chorvátsku. Zobraziť galériu (3)
Slovenskí policajti pomáhali Slovákom v Chorvátsku. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Dovolenková sezóna je v plnom prúde a mnohí Slováci sa, ako už býva zvykom, rozhodli vycestovať do Chorvátska. Naši policajti sa na svojom Facebooku zverili, s akými problémami sa museli popasovať. Na druhej strane priznali, že Slováci pri Jadrane ich aj poriadne zaskočili. Neuveríte, s akými pikoškami sa muži zákona stretli v priebehu uplynulého týždňa.

Slovenskí policajti, ktorí pomáhajú v Chorvátsku, sa v pondelok 23. júla na svojej sociálnej sieti rozhodli s ľuďmi podeliť o svoje najnovšie zážitky. Na odľahčenie opísali aj pár vtipných momentov. „Naši policajti riešili za posledný týždeň aj pár pikošiek spoločne s vážnymi témami,“ napísala polícia.

Slovenskí policajti pomáhajú v Chorvátsku.
Zobraziť galériu (3)
Slovenskí policajti pomáhajú v Chorvátsku.  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Za najväčšiu pikošku muži zákona označili sťažnosť Slováka, ktorý bedákal, že na nudistickej pláži ho ruší hlučná Chorvátka. Rovnako ich prekvapil aj Slovák, ktorý sa policajtov opýtal, či je možné si rezervovať miesto na pláži položením uteráku už vo večerných hodinách, pretože tabule to zakazujú. Ďalší zaujímavý podnet zaevidovali od muža, ktorý sa bál o svojich nedostupných svokrovcov, ktorí dovolenkovali pri Jadrane. Slovákovo trápenie sa skončilo po tom, čo si obaja zapli telefóny. Vysvitlo, že jeho svokrovci si vypínajú telefóny kvôli tomu, aby mohli pokojne oddychovať.

Slovenskí policajti pomáhali Slovákom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Muži zákona však v priebehu uplynulého týždňa riešili aj vážnejšie podnety. Uviedli, že pomohli pri riešení prípadov odtiahnutých vozidiel, pomáhali s tlmočením pri riešení strateného EČV a odovzdali stratenú peňaženku s peniazmi a dokladmi. Pomocnú ruku Slovákom podali aj pri riešení dopravných priestupkov a nehôd, z ktorých bola jedna reťazová. Pomoc poskytli aj pri riešení zabuchnutých kľúčov vo vozidle.

Slovenskí policajti pomáhali Slovákom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)


Prečítajte si aj: Horor v raji: FOTO O takejto dovolenke sa Čechom ani nesnívalo, už týždeň prežívajú peklo 


Viac o téme: ChorvátskoDovolenkaPolicajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu