Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajti zverejnili VIDEO kurióznej nehody z obchodného centra: Nečakané odhalenie na záver

Vodič z okresu Žilina narazil do stojana s rampou. Zobraziť galériu (2)
Vodič z okresu Žilina narazil do stojana s rampou. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Nasledujúce zábery môžu pokojne konkurovať vtipným videám, ktoré kolujú internetom. Víkendové nákupy sa skončili pre 57-ročného Žilinčana poriadnym fiaskom. Keď vchádzal do garáže obchodného domu, akosi netrafil správnu cestu. Situáciu ako z nevydarenej komédie zachytila kamera. Neuveriteľne môže pôsobiť aj fakt, ako na jeho nepozornosť doplatil vodič ďalšieho auta.

Video, nad ktorým pokrútite hlavou, zverejnila polícia na sociálnej sieti. Vodič (57) z okresu Žilina sa vybral uplynulú sobotu nakupovať. Za volantom Škody Octavie vchádzal do garáže žilinského obchodného centra krátko predpoludním. 

Vodič Volkswagenu Passat (23), do ktorého narazil vodič Škody Octavia (57).
Zobraziť galériu (2)
Vodič Volkswagenu Passat (23), do ktorého narazil vodič Škody Octavia (57).  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Na zázname je vidieť, že ostrú zákrutu nevytočil a následne prednou časťou auta narazil do zadnej časti Volkswagenu Passat, ktorý stál pred rampou. Vo volkswagene bol 23-ročný vodič, taktiež zo žilinského okresu. Šofér škody potom narazil do stojana s rampou, kde podľa slov polície "zaparkoval".

Vodič narazil do stojana s rampou.

Nezvyčajné rozuzlenie

Hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík uviedol, že obaja vodiči sa podrobili dychovej skúške na alkohol. Pozitívny výsledok sa však preukázal len pri vodičovi volkswagenu, ktorý nafúkal 0,42 promile. Vodič škody, ktorý skončil na rampe, nenafúkal nič. Na nepozornosť staršieho Žilinčana tak doplatil aj mladší, ktorý sedel za volantom pod vplyvom alkoholu.   

„Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 7.500 eur,“ informoval Moravčík s tým, že pri nehode sa nikto nezranil. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ dodal policajný hovorca.   

Viac o téme: NehodaŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu