Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma vo Vrakuni: Lenku (11) zrazil na priechod neznámy vodič, do školy prešla so zlomenou panvou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes krátko po 07.15 h na Uzbeckej ulici. Vodič na priechode pre chodcov zrazil 11-ročné dievča a z miesta nehody ušiel.

Polícia pátra po vodičovi, ktorý na priechode pre chodcov v Podunajských Biskupiciach na Uzbeckej ulici zrazil 11-ročnú Lenku a z miesta nehody ušiel. Podľa našich informácií dievčatko po nehode prišlo do školy a odtiaľ učiteľka volala záchranku. Lenka mala pritom zlomenú panvu.

"Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí ošetrili zranené dieťa a previezli ho do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Vzhľadom k tomu, že ide o maloletého pacienta, viac informácií k jeho zdravotnému stavu neposkytneme," informovala Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov.

Lenku zrazil vodič priamo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"V súvislosti s objasňovaním okolností tejto dopravnej nehody sa zároveň obraciame aj na verejnosť. Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku priebeh a okolnosti tejto udalosti, alebo disponujú informáciami ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo na bezplatnom čísle polície 158," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Viac o téme: NehodaDieťaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu