Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mama chcela po horúcom dni osviežiť synčeka: Najhoršie, čo mohla spraviť! Bolestné FOTO vnútri

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: getttyimages.com)

LAS VEGAS - Mama malého chlapčeka si bude chybu ešte dlho vyčítať. Po horúcom dni chcela svoje dieťatko schladiť prúdom vody zo záhradnej hadice. Voda ale bola taká horúca, že synčeka škaredo popálila. Rodičia, dávajte si v podobných situáciách veľký pozor.

Po horúcom dni vzala Dominique Woodgerová z Arizony do rúk záhradnú hadicu a chcela osviežiť svojho deväťmesačného synčeka. Vzala záhradnú hadicu a na dieťa vystrekla prúd vody.  Po horúcom dni ale bola teplota vody v hadici veľmi vysoká. Chlapček utrpel popáleniny na 30-tich percentách telíčka. Fotografiu dieťatka zdieľali na twitteri hasiči z Las Vegas s varovaním. 

 

"Myslela som, že plače a vyvádza len preto, že mu striekame na tvár. Neznáša to. Nenapadlo mi, že ho popálime," cituje matku britský portál mirror.co.uk.

Počas horúcich dní, keď teplota vystúpi nad 37 stupňov Celzia, môže dosiahnuť teplota nahriatej vody v záhradnej hadici až 60 stupňov Celzia. Najskôr, ako začnete vodu z hadice na niekoho striekať, počkajte, kým horúca voda vytečie.   

 

Viac o téme: PopáleninyDieťatkoZáhradná hadica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu