Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická nehoda: FOTO Do otca dvoch detí (†38) čelne narazil Matúš (20) v Audi A4

Piatková tragická nehoda si vyžiadal život 38-ročného otca dvoch detí. Zobraziť galériu (4)
Piatková tragická nehoda si vyžiadal život 38-ročného otca dvoch detí. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

TRENČÍN – V piatok (18. mája) tesne pred polnocou vyhasol na ceste život 38-ročného otca dvoch detí. Martin zahynul v dôsledku čelného nárazu s 20-ročným vodičom Audi A4, ktorý sa pri predbiehaní nestihol zaradiť do svojho jazdného pruhu. Obe autá odhodilo mimo vozovku. Matúš (20) viezol ešte troch kamarátov. Jeden z nich je hospitalizovaný vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Podľa doterajších zistení polície k tragickej dopravnej nehode došlo po tom, čo svedka nehody predbiehali dve vozidlá. Prvý vodič, ktorý podľa svedka išiel rýchlosťou 90 kilometrov za hodinu, sa stihol zaradiť do svojho prúdu.

Piatková tragická nehoda si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Žiaľ, jeho 20-ročný kamarát v Audi A4, ktorý išiel za ním, sa čelne zrazil s s protiidúcim 38-ročným Martinom v Škoda Felícia, ktorý utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom.

Škoda Felícia
Zobraziť galériu (4)
Škoda Felícia  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

„Vodič Audi A4 začal predbiehať pred ním idúce vozidlo a pri začatom predbiehajúcom manévri prešiel do stredu cesty, začal havarijne brzdiť a následne celým vozidlom prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom Škoda Felícia, ktoré riadil 38-ročný Martin z Trenčína,“ informovala polícia s tým, že vodič Felície nedokázal zrážke zabrániť ani vyhýbacím manévrom.

Audi A4
Zobraziť galériu (4)
Audi A4  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Vodič Matúš (20) z okresu Myjava, ktorý smeroval od Trenčína na Nové Mesto nad Váhom, viezol ešte troch kamarátov. Dvaja spolujazdci utrpeli ľahké zranenia a po ošetrení v trenčianskej Fakultnej nemocnici boli prepustení. Tretí spolujazdec (21) utrpel ťažké zranenia a ostal hospitalizovaný v nemocnici. Vodič Matúš sa zranil ľahko.

Piatková tragická nehoda si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

„Dopravní policajti mladého vodiča podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz,“ uviedla polícia. Televízia Joj informovala, že vodičovi Fábie bude odobratá krv na súdnej pitve.

Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície z Trenčína začala trestné stíhanie vo veci prečinu „usmrtenie“ v súbehu s prečinom ublíženie na zdraví. Príčina a miera zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. Hmotná škoda bola vyčíslená cca na 4500 eur.

Viac o téme: NehodaTrenčínVodičSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu