Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Hromadná nehoda pred Prístavným mostom: Audina napálila do zvodidiel, následná kolízia

Nehoda pred Prístavným mostom Zobraziť galériu (2)
Nehoda pred Prístavným mostom (Zdroj: Foto: Milan Kulifaj)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes predpoludním na diaľnici D1 pred Prístavným mostom v Bratislave. Skončili v sebe tri autá, dvaja zranení.

Ako opísala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihaliková, vodič Audi Q7 jazdiaci v pravom jazdnom pruhu pred Prístavným mostom v úseku 7. kilometra diaľnice D1 narazil do tlmiča nárazu na pravej strane vozovky. Po náraze auto odrazilo späť do pravého jazdného pruhu, kde došlo k stretu so Škodou Octavia a Toyotou Land Cruiser.

VIDEO Nehoda pred Prístavným mostom. 

Nehoda na Prístavnom moste
Pri nehode sa zranili vodiči audiny a škody. Na miesto dorazili aj privolaní záchranári. "K nehode sme vyslali dve posádky záchrannej zdravotnej služby, ktoré ošetrili dve ľahšie zranené osoby. Previezli ich do nemocníc na Antolskej ulici a v Ružinove," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

VIDEO Hromadná nehoda pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Milan Kulifaj)

Požitie alkoholických nápojov vykonanou dychovou skúškou pri všetkých vodičoch polícia vylúčila.  Škodu vyčíslila na približne 66 tisíc eur. "Okolnosti dopravnej nehody objasňujú policajti diaľničného oddelenia Bratislava," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

 

Viac o téme: NehodaKolónyPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu