Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Košická naháňačka ako z filmu VIDEO Plyn, šmyk a havária: Organizovaná skupina a krádež BMW

Policajná naháňačka v Košiciach
Policajná naháňačka v Košiciach (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

KOŠICE – Na východe republiky sa opäť strhla akčná naháňačka. No tentokrát sa poriadne zamotala. Všetko sa začalo informáciou o ukradnutom BMW X5. Keď policajti zahliadli podozrivého, nastala naháňačka ako z filmu. Podozrivý dupol na plyn a po zasneženej vozovke jazdil ako blázon, až dostal šmyk a havaroval. Ukázalo sa, že v hre boli aj ďalší komplici. Nočná dráma z Košíc si vyžiadala štyroch zatknutých. No Slováci to neboli.

Polícia informovala o ďalšom dolapení páchateľov. Na Facebooku zverejnila akčné video z nedeľnej nočnej naháňačky. Košickí kriminalisti prijali 18. marca hlásenie o ukradnutom vozidle BMW X5. Pohotovostná motorizovaná jednotka išla okamžite do terénu. Keď si policajti všimli podozrivé auto, chceli vodiča zastaviť. No ten na výzvu nereagoval. „Naopak, vodič pridal plyn a myslel si, že na zasneženej vozovke pre neho fyzika neplatí. Po pár metroch dostal šmyk a havaroval,“ uviedla polícia na sociálnej sieti. Napriek tomu sa dal podozrivý na útek. Avšak márne, skončil v rukách ďalšej policajnej hliadky.

Incident však pokračoval. Polícia zistila, že v hre sú aj ďalší komplici, ktorí sa mali pohybovať vo vozidle Opel Astra. „Iná hliadka ho spozorovala pri výjazde z Košíc smerom na Prešov,“ priblížila polícia. Obe osoby sediace vo vozidle zákonu neunikli. Po naháňačke ich kriminalisti zadržali v obci Seniakovce.

VIDEO Policajná naháňačka v Košiciach: Lukáš stál v zákaze, šliapol na plyn, AKCIA ako z filmu

V závere policajnej správy sa uvádza, že aj tretia osoba z opla sa dala na útek. „Pešo, v zime a v noci utekala cez polia. Ani to jej nepomohlo,“ podotkla na Facebooku s tým, že policajti ju chytili v obci Janovík.

„Všetky štyri osoby kládli aktívny odpor. Sú z Litvy. Na prípade pracuje vyšetrovateľ,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: KošiceLitvaKrádežNaháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu