Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Záhadná smrť trénera z Bratislavy: Patrika (†42) našli so zlomenými väzmi na parkovisku

Patrik bol osobným trénerom Zobraziť galériu (3)
Patrik bol osobným trénerom (Zdroj: Foto: FB/Patrik S. )

BRATISLAVA - Záhadná smrť osobného trénera Patrika (†42) šokovala blízkych, ale aj okolie. Muž zomrel za nevysvetlených okolností v posledný septembrový týždeň. Zanechal po sebe dcérku.

Patrik poskytoval poradenstvo v oblasti zdravej výživy a športu. Bol osobným trénerom vo fitnesscentre v Petržalke. Mal mnoho obdivovateľov, ale aj klientov, ktorí k nemu s radosťou chodili. 

V posledný septembrový utorok ale nastal šok. Patrikovo telo našli krátko pred pol štvrtou nadránom na parkovisku pred panelákom na Šustekovej ulici v Petržalke. Do niekoľkých minút dorazila na miesto polícia a záchranári. "Muž ležal na parkovisku a nejavil žiadne známky života. Žiaľ, záchranári mu už nedokázali pomôcť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.   

FOTO Záhadná smrť trénera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Patrik S. )

Informáciu potvrdila aj polícia. "Na mieste bolo zistené, že pod schodiskom v blízkosti vchodu do jedného z obytných domov sa nachádza telo muža bez známok života," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff s tým, že ohliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie ako príčinu smrti muža, no nariadil vykonanie pitvy.

FOTO Záhadná smrť trénera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Patrik S. )


Prečítajte si aj:

HROZNÝ VÍKEND Vlna samovrážd v Bratislave! Záhadná smrť aj 24-ročnej ženy, obesená na kľučke


Nebohý muž mal podľa našich informácií zlomené väzy. Podľa blízkych v osudný večer popíjal a došlo k nešťastnej náhode. Stratil stabilitu a vypadol. Polícia sa ďalej prípadom nezaoberá. "Na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave nebolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie," uzavrel Szeiff. Rodina, priatelia a blízki sa zo smutnej udalosti nedokážu spamätať. S milovaným Patrikom sa rozlúčia dnes na obed. 

Viac o téme: SmrťNešťastieTréner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu