Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študentka Viktoria (†20) išla na stretnutie s kamarátmi: Zmizla, na druhý deň našli jej hlavu

Viktoria Povesma Zobraziť galériu (3)
Viktoria Povesma (Zdroj: Foto: VKontakte)

TOMSK - Viktoria (†20) sa vybrala v jeden večer von so svojimi kamarátmi. Krásna študentka ale zmizla. Rozbehla sa pátracia akcia, ktorá skončila najhoršie, ako mohla. Prípad brutálnej smrti otriasol celým ruským mestom Tomsk.

Ruska bola na záťahu v meste Tomsk. Tešila sa na stretnutie so svojimi bývalými spolužiakmi. Keď sa v nedeľu nevrátila z večierka domov, rodičia, ale aj kamaráti sa o ňu začali strachovať. Kontaktovali políciu, ktorá vyhlásila po mladej žene pátranie.  

Študentka Viktoria (†20) išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: VKontakte)

Nádej, že bude Viktoria v poriadku, rýchlo zhasla. Ako informuje siberiantimes.com, kriminalistom sa ešte v deň vyhlásenia pátrania naskytol otrasný pohľad. Jej hlavu našli v igelitovom vrecku oddelenú od tela vedľa rybníka v botanickej záhrade, asi dva kilometre od miesta, kde ju videli naposledy.  

Študentka Viktoria (†20) išla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: VKontakte)

Ruská polícia krátko po nájdení zohaveného tela zatkla muža (29) a predviedla ho na výsluch. Priznal sa k vražde mladej ženy. Rovnako uviedol, že pred smrťou ju brutálne znásilnil. "V záznamoch má bohatú históriu sexuálnych útokov," uviedol vyšetrovateľ k mužovej minulosti. 

Viktoria navštevovala Tomskskú štátnu univerzitu, študovala architektúru a stavebníctvo. Rodina, priatelia, známi, ale aj široká verejnosť je z desivej smrti krásnej študentky otrasená. 

 

Viac o téme: ŠtudentkaRuskaTomskViktoria Povesma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu