Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO Cestný pirát na mercedese sa rútil po diaľnici D2: Túto pokutu zacvakal na mieste

Prekročenie rýchlosti na D1
Prekročenie rýchlosti na D1 (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Jazda po diaľnici D2 takmer 200-kilometrovou rýchlosťou stála vodiča (48) Mercedesu 400 eur. Polícia ho pokutovala v stredu, zaplatil na mieste. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Policajti Diaľničného oddelenia Policajného zboru Malacky namerali v stredu v popoludňajších hodinách vodiča, ktorý na diaľnici prekročil maximálnu dovolenú rýchlosť o 67 km/h," uviedla s tým, že Mercedes s českou poznávacou značkou išiel smerom do Bratislavy rýchlosťou 196 km/h. "Nezodpovednému vodičovi, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť, bola uložená bloková pokuta vo výške 400 eur, ktorú na mieste zaplatil prostredníctvom platobného terminálu," doplnila Mihalíková.


Prečítajte si aj:

FOTO Cestný pirát (47) na mercedese sa šialenou rýchlosťou rútil po D1: Smiešna pokuta?!


FOTO Cestný pirát na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. "Rýchlosť jazdy je potrebné za každých okolností prispôsobiť predpísanej rýchlosti, svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách," zdôraznila Mihalíková.
 

Viac o téme: RýchlosťPrekročenieD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu