Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Alkohol opäť úradoval: Vážna nehoda v Jelke skončila zhoreným autom, opilecké vyčíňania v Seredi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

GALANTA - Alkohol asistoval pri vážnej nehode, ktorá sa stala v katastri obce Jelka v okrese Galanta.

Mladý vodič Alfy Romeo dostal na rovnom úseku šmyk, auto vyletelo z cesty a narazilo do stromu. Po náraze sa vznietilo a úplne zhorelo. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 21-ročného ťažko zraneného Bratislavčana previezli do nemocnice. Z krvi mu zistili 2,12 promile. Nehodu polícia vyšetruje, nikto iný nebol zranený.

Nepoučiteľný šofér zo Serede

Už po tretíkrát obvinili policajti 26-ročného Sereďana z jazdy pod vplyvom alkoholu. Nepoučiteľného a poriadne opitého šoféra Opla Vectra chytili ešte v nedeľu v Seredi. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodič na výzvy nereagoval, chcel sa vyhnúť kontrole, v zákrute na Poštovej ulici však nezvládol riadenie, vybehol na vysoký obrubník a zostal stáť.

Pri dychovej skúške mu namerali takmer 2,2 promile. Mladý muž má od roku 2013 uložený zákaz jazdiť na sedem rokov. Za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky už bol dvakrát odsúdený, obvinili ho tak do tretice a čelí aj obvineniu z marenia výkonu úradného rozhodnutia. V takýchto prípadoch trestný zákon umožňuje uložiť až doživotný zákaz jazdiť.

Víkendová oslava vyšla mladíka draho

Víkendová oslava vyšla alkoholom potuženého 23-ročného mladíka zo Serede poriadne draho. Policajti ho zadržali krátko po tom, čo vyčíňal v meste na Vinárskej ulici. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, Seredčan rozbil okno na banke, vytrhol parapetnú dosku, poškodil ochrannú mrežu na dverách a plastový rám. Následne vysypal po ulici celý smetiak a podarilo sa mu premiestniť aj kovový poklop na kanalizácii. Privolaná hliadka mu namerala 1,75 promile. Mladý muž skončil v cele aj s obvinením z výtržníctva a poškodzovania cudzej veci.

Viac o téme: Alkohol za volantomNehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu