Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bizarný prípad v Trenčíne: Frajerka oznámila Romanovi, že je v Prahe s ex... bodol kamarátku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

TRENČÍN - Ťažko povedať, čo sa odohralo v hlave mladého Romana, no reakcia na to, že mu jeho priateľka zatelefonovala nepríjemnú správu, bola šokujúca. Tvrdí, že konal skratovo, vytiahol nôž a bodol kamarátku (22). Čepeľ zasiahla dôležité orgány a dievčina skončila v nemocnici.

Najodpornejší prípad: Tehotnú Mišku (18) uniesli zo zastávky, hodiny ju znásilňovali v karavane

Partia sa podľa TV Markíza zabávala na lúke za Trenčínom a nechýbal ani alkohol. Keď sa už vracali späť, Romanovi volala jeho priateľka, že išla do Prahy s bývalým priateľom. Rozčúlený Roman sa zahnal nožom, ktorý mal v ruke a nechtiac zasiahol vedľa stojacu kamarátku. Keďže rana bola hlboká, museli sa o ňu postarať záchranári.

O Romana sa postarali policajti. Foto: TV Markíza
Zobraziť galériu (2)
O Romana sa postarali policajti. Foto: TV Markíza  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Osoba bola privezená v kritickom stave, ihneď podstúpila operačný zákrok. Momentálne je pri vedomí a pooperačný priebeh je uspokojivý," uviedla pre televíziu hovorkyňa fakultnej nemocnice v Trenčíne Petra Nevláčilová.

Podľa trenčianskej policajnej hovorkyne Eleny Antalovej mladú ženu bodol do oblasti brucha. Polícia ho už obvinila z ublíženia na zdraví a hrozí mu až 10-ročný trest. Romanovi namerali 1,33 promile alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu