Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepoučiteľná zlodejka (29) z Bratislavy: Vlámala sa do domu, hrozí jej až desaťročný trest

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Polícia obvinila 29-ročnú Máriu z Bratislavy z trestného činu krádeže a porušovania domovej slobody. Za mrežami môže stráviť tri až desať rokov. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

"Obvinená mala podľa doterajšieho vyšetrovania 5. februára v skorých ranných hodinách spolu s doposiaľ neznámym páchateľom vniknúť na súkromný pozemok a následne sa vlámať do rodinného domu na Hrušovskej ulici v mestskej časti Bratislava–Vrakuňa. Z priestorov pozemku a rodinného domu mali následne odcudziť rozložené drevené časti postele, televízor, predlžovací kábel, skladaciu stoličku, dámske čižmy, prezuvky a deku. Krádežou bola spôsobená škoda predbežne vyčíslená na približne 400 eur," uviedla Mihalíková.

Podľa polície sa obvinená mala skutku dopustiť aj napriek tomu, že v minulosti už bola trestným rozkazom za prečin krádeže právoplatne odsúdená. "Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň spracoval pre prokurátora podnet k podaniu návrhu na vzatie obvinenej do väzby. V prípade preukázania viny jej teraz v súlade s Trestným zákonom hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," uzavrela Mihalíková.

Viac o téme: ZlodejKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu